Forever - healthierlifestyle.flp.com
ARNO VAN OOSTERHOUT

ARNO VAN OOSTERHOUT

Manager

0652723388

healthierlifestyle@flp.com

Circle Image

Mijn Verhaal

Eind januari 2014 kwam ik voor het eerst met Forever in contact tijdens mijn verblijf in Milaan, Italië. Op dat moment was ik al 36 jaar actief in de verzekeringsbranche in advies- en leidinggevende functies. Tot tweemaal toe heb ik een eigen kantoor gehad. Ik zag direct een mogelijkheid om een tweede inkomen op te bouwen door anderen met gezondheid te helpen en zelf gezonder te worden.

Nu kan ik zeggen dat de producten waanzinnig werken. Ik voel me ècht fitter en energieker, slaap korter en nòg vaster. Daarnaast is dankzij het FIT programma mijn gewicht met meer dan 10 kg verminderd en blijft dit goed stabiel. Kortom voor mj waanzinnig.

Toen ik in 2014 startte met Forever kon ik op dat moment nog niet vermoeden dat ik al snel (na 5 maanden) hier mijn hoofdberoep van zou maken. Ik ben ontzettend blij dat ik deze fantastische mogelijkheid gekregen heb en ben ervan overtuigd dat ik nog veel mensen hiermee kan helpen. Want Forever zal sterk blijven groeien en steeds klanten en diegenen die ermee samenwerken blij maken en verrassen!

Kortom bent u hier voor het product, vertrouw erop dat het goed is. Ervaar het zelf en u zult blij worden. SMILE Forever.

Bovendien hanteert Forever  30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Bent u op zoek naar een uitdaging, meer inkomen, meer business, ook dan bent u hier op het juiste adres en ga ik u helpen ook uw dromen waar te maken. Een plafond kent Forever immers niet.

Wat u ook kiest, Forever is een uitstekende keuze en voor mij het beste wat mij is overkomen.