Forever - healthierlifestyle.flp.com
ARNO VAN OOSTERHOUT

ARNO VAN OOSTERHOUT

Manager

0652723388

healthierlifestyle@flp.com

Circle Image

Het bedrijf

Forever Living Products is een netwerkmarketing (aanbevelingsmarketing) bedrijf dat wereldwijd meer dan 10 miljoen distributeurs, Forever Business Owners kent, mensen zoals ik. Allen werken zeflstandig onder de paraplu van dit enorm sterke familiebedrijf.

Forever bestaat als sinds 1978 en is inmiddels actief in 165 landen!

Met een omzet van ongeveer 3 miljard en een vermogen van 1,8 miljard  neemt het een sterke positie in in de health & beauty markt.

Forever Living Products is de grootste leverancier van aloë vera en bijenproducten ter wereld! Meer dan 60% van de wereldmarkt van aloë vera komt bij Forever vandaan!

FOREVER heeft alles in eigen hand en controleert daarmee alles, van de velden tot de fabrieken, eigen laboratoria, productontwikkeling, verpakking, verzending en distributie. Forever heeft patent op het zo zuiver mogelijk koud stabiliseren van het plantenextract. De aloë vera wordt handmatig gefileerd en uitsluitend de gel, het binnenste van het blad, wordt als hoofdbestanddeel in hoge gradaties verwerkt in onze kwaliteitsproducten.

FOREVER’s exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten op natuurlijke basis maken het verschil bij mensen op het gebied van:

* gezondheid, energie, fitheid (aloë vera en voedingssupplementen)

* gewichtsbeheersing

* persoonlijke verzorging, huid, mobiliteit enzovoorts

* sport

* schoonheid

* etherische oliën